Actualitat Nubulus

Threads, la nova xarxa social de Mark Zuckerberg.

07/08/2023

Threads , és la nova xarxa social de Meta i ha arribat aprofitant el descontentament i aparent caos general de Twitter.

Aquesta nova App, es vincula directament a Instagram, es poden publicar fils, seguir altres usuaris i contingut d'altres comptes. També, pots incloure a les publicacions, enllaços, fotos i vídeos.

Vols conèixer més dades i detalls sobre aquesta nova xarxa social? T'ho expliquem!

Primeres dades de Threads .

Per tots és coneguda la rivalitat existent entre Mark Zuckerberg i Elon Musk, aquesta s'ha vist augmentada, després del llançament de Threads .

El propietari de Facebook, assegura que, a unes hores del llançament de la seva nova xarxa social, 30 milions de persones ja es van unir i té l'expectativa d'arribar als 1000 milions d'usuaris, properament.

La directora executiva de Twitter, Linda Yaccarino , va contestar en un Tweet que, molts han estat, els que han intentat copiar la fórmula de Twitter sense èxit, sense anar més lluny, com ha estat el cas de Mastodon. Estan convençuts que, per més que intentin treure xarxes similars a Twitter, mai no es podrà arribar a igualar la comunitat creada en aquesta xarxa social tan especial.

De fet, molts usuaris de Twitter, segons van veure les característiques de Threads , van començar a criticar i fer mems dignes, de la gran similitud existent entre Twitter i Threads , que, encara que hi tenen moltes expectatives, sembla que l'èmfasi dels primers dies , s'ha quedat, en això, els primers dies…

Com descarregar-te i activar Threads ?

Per App Store, aquí.

Per a Google Play, aquí.

Un cop a dins, fes clic a Descarregar.

Instal·lada l'aplicació de Threads al teu mòbil, ja podràs accedir i començar a fer-la servir.

És possible que us arribi una notificació al vostre perfil d'Instagram, facilitant el procés de descàrrega.

Per poder començar a utilitzar Threads , heu d'introduir un usuari d'Instagram. A continuació, l'aplicació, us demanarà que completeu la vostra informació personal i si voleu importar les dades directament des d'Instagram.

Podràs triar si vols que el teu perfil de Threads , sigui públic o privat i seleccionar els contactes a què vols començar a seguir en aquesta nova xarxa social.

Com utilitzar Threads ?

Un cop dins de l'App, entendràs el perquè de les crítiques, davant la gran similitud de Twitter, per tant, no et serà difícil “manejar-te” dins aquesta nova xarxa social.

Des de la Home, podràs interaccionar amb altres publicacions ia la icona de cerca, localitzar altres usuaris que vulguis o t'interessi començar a seguir.

Per crear un fil, hauràs de seleccionar la icona del quadern, un cop allà, pots començar a crear el teu propi contingut i interaccionar amb altres comptes, per anar augmentant els teus seguidors a Threads .

Quines són les principals diferències entre Threads i Twitter?

Ara que, coneixes com descarregar Threads i començar a fer-la servir, t'expliquem algunes de les principals diferències entre aquestes dues xarxes socials. Les coneixerem:

Threads , et permet fer servir fins a 500 caràcters enfront dels 280 de Twitter.

Threads , no compta amb un límit de publicacions vistes, tal com va passar fa poc a Twitter, es va limitar a 600.

Twitter, us permet guardar les publicacions en esborranys, de moment, Threads , no us ofereix aquesta possibilitat.

Una cosa que has de tenir en compte és que, Threads , es regeix per les mateixes polítiques de seguretat d'Instagram, i per tant, les mateixes penalitzacions per correu brossa i discurs d'oïda.

De moment Threads , no té activada la publicitat a la seva xarxa social.

Conclusió.

Threads , encara està en bolquers, haurem d'anar veient la seva evolució quant a nombre d'usuaris i funcionalitats. De moment, no està de més que, et descarreguis l'App, per comprovar per tu mateix com és i la funcionalitat que pots donar a aquesta nova xarxa social, per a la teva empresa.

Amb massa similituds respecte a Twitter, però sense la força encara, d'aquesta xarxa social que ha estat i és usada per milions de persones, malgrat els canvis, el nou nom i les ocurrències tan característiques d'Elon Musk.

Com se sol dir, descarrega't l'App, prova-la i decideix per tu mateix, si realment val la pena deixar el teu temps i esforços, de moment, en ella.

Ens veiem a la propera entrada del bloc !

Actualitat Nubulus

.