Actualitat Nubulus

Les millors aplicacions mòbils per fer millors fotos, aquest estiu.

16/08/2023

Els mòbils s'han anat convertint a la nostra càmera de fotos preferida i el cert, és que, amb les aplicacions de càmera natives, tenim un rendiment més que òptim per a la majoria dels usuaris. Tot i així, si estàs buscant opcions més professionals, la solució aquesta, en aplicacions de tercers, et mostrem les millors apps per treure el màxim profit a la teva càmera de fotos del mòbil

Per què fer servir aplicacions mòbils per millorar les teves fotos aquestes vacances?

Encara que la càmera que porta la majoria dels telèfons mòbils, és més que suficient per aconseguir bones fotos, si aquest estiu, vols treure el màxim profit a la teva càmera i fotos, estàs prenent una bona decisió i et serà fàcil amb aquestes aplicacions que et recomanem.

Aquest tipus d'aplicacions aconsegueixen un grau de control notablement superior, et permeten realitzar ajustaments manuals d'exposició, enfocament i balanç de blancs, entre d'altres característiques.

Però, el principal avantatge d'usar aplicacions per a la càmera del mòbil, és que, la majoria porten integrada la funció d'edició fotogràfica , sense necessitat d'haver de recórrer a un programari específic.

Si vols fer millors fotos aquest estiu, publicar-les a les teves xarxes socials com un professional i convertir-te en el millor fotògraf de les vacances d'estiu, et presentem a continuació, diverses aplicacions mòbils per fer millors fotos.

Aplicacions mòbils per fer millors fotos aquestes vacances.

Hi ha multitud d'aplicacions mòbils per aconseguir millors fotos i funcionalitats, et presentem 3 apps per aconseguir millors fotos i treure el màxim profit de les teves fotos de les vacances d'estiu . Les coneixerem!

1.- ProCamera : Ha estat i és, una de les aplicacions més descarregada. Una app de càmera molt sofisticada per a iPhone, et proporciona un control complet de la càmera, exposició, ISO, enfocament…

Permet capturar imatges en format RAW, donant màxima flexibilitat a l'hora d'editar les fotos. Disposa d'una manera HDR avançat, amb la qual aconseguiràs un millor contrast i gamma de colors a les teves fotografies.

2.- Procam X : És una altra de les aplicacions de fotografia més descàrregues i està disponible per a Android. Et permet capturar imatges en format RAW, un nivell de detall insuperable i un ajustament millor de paràmetres d'exposició i color.

A més, disposa de modes avançats, com, per exemple, la manera ràfega, adaptació a diferents condicions de llum i escenaris.

3.- VSCO : Una app que ha evolucionat fins a convertir-se en una potent càmera de fotos A diferència de les altres dues aplicacions esmentades anteriorment, es tracta d'una multiplataforma per millorar les prestacions que porta la teva càmera per defecte.

No només et permet fer millors fotografies, sinó que també té un complet espai de treball per poder editar i personalitzar les teves fotos. Està disponible tant a iPhone com Android i si ets un amant de la fotografia, et convidem a provar-la perquè t'encantarà.

Consells pràctics per fer millors fotos amb el mòbil.

Quan proveu alguna d'aquestes aplicacions per fer millors fotos amb el mòbil , és hora de posar fil a l'agulla i practicar la fotografia.

Et deixem uns consells pràctics per obtenir millors fotos de les vacances d'estiu.

1.-Llum natural sempre que sigui possible: Aquest consell no t'ho hauríem de recordar si ets un amant de la fotografia, sempre que puguis, és molt millor fer servir la llum natural a les teves fotografies. Aprofita la llum del dia, els espais oberts i posa't a practicar amb la càmera.

2.-Ull amb els contrastos: Encara que els contrastos poden donar un resultat molt interessant a les nostres fotografies, has d'anar amb compte amb ells, especialment, si no disposes d'una bona càmera al mòbil. T'has d'assegurar de tenir un balanç equilibrat per obtenir les millors fotografies.

3.-Evita l'ús del flaix: La majoria de les càmeres dels telèfons mòbils tenen una llum massa “dura” i genera ombres molt marcades. Intenta no abusar del flaix i si no et queda més remei, edita posteriorment per equilibrar les ombres.

4.-Trípode o suport: Per evitar que les teves fotos surtin mogudes, borroses o amb mal enfocament, és millor que facis servir un trípode o punt de suport a l'hora de fer les fotos, especialment, si no tens molta experiència en fer fotos.

5.-Mou-te i prova: La majoria realitzem les fotos de peu, si vols aconseguir resultats diferents i fer fotos més professionals, prova d'altres maneres, per exemple, ajupint-te i fent una foto amb una perspectiva diferent.

Ara que, disposes de diverses aplicacions mòbils per fer fotografies i uns consells pràctics, només queda començar a practicar per fer les millors fotos de les teves vacances. Ens veiem a la propera entrada del bloc.

Actualitat Nubulus

.