Actualitat Nubulus

Holded: L'eina que et facilita la gestió de projectes. Descobreix-la!

24/01/2024

Holded és una plataforma de gestió al núvol, tant per a petites empreses com per a mitjanes, ofereix una gran varietat d'eines que et faran molt més fàcil el teu dia a dia.

Des d'un control més gran de la facturació de la teva empresa o projecte, fins a l'automatització de tasques repetitives, estalviant temps i recursos.

Vols conèixer tot allò que t'ofereix Holded pel teu projecte? T'ho expliquem!

Funcionalitats de Holded pel teu projecte.

Aquesta eina et facilita molts aspectes del dia a dia del teu projecte o empresa, una cosa totalment necessària, per poder portar més control, estalviar temps i recursos.

A continuació, et detallem a quines àrees i tasques et pot ajudar Holded, en la gestió del teu projecte.

1.-Per a ecommerce o botigues en línia: Podràs organitzar adequadament la teva cartera de clients i proveïdors, automatitzar els processos de facturació, controlar l'estoc, i fins i tot, promocionar els teus productes o serveis.

2.-Per a la comptabilitat del teu projecte: És una de les tasques que més ens costa portar al dia i tal com hauríem de fer. Holded, és una eina de gran valor per registrar totes les despeses, administrar els comptes bancaris, planificar finances i portar un control més gran de l'economia de la teva empresa.

3.-Per supervisar projectes i col·laboradors: Si ets dels que porta diversos projectes alhora i compta amb col·laboradors, amb aquesta eina et serà molt més senzill, la supervisió de col·laboradors, execució de projectes i la gestió/distribució de tasques. Una manera molt eficient de gestionar diversos equips de treball, tot des del mateix lloc i sense grans complicacions.

Aquesta és una de les funcionalitats de Holded que, més beneficis t'aportarà, a la secció d'Equip, pots afegir empleats o col·laboradors, manejar informació, nòmines i pagaments. A més, els col·laboradors poden registrar les hores treballades o sol·licitar dies lliures per a assumptes propis.

A la secció de Projectes, crea i realitza el seguiment de tots els teus projectes, comunica't més fàcilment amb tots els teus col·laboradors i reparteix les tasques de manera més senzilla. Des d'una mateixa plataforma a què tots els teus treballadors, podran tenir accés.

4.-Personalització del teu compte: Personalitza el teu perfil d'empresa i usuari, consulta informes a l'àrea d'Analítica, amb dades perquè puguis entendre tot el que està passant al teu negoci o projecte, de manera ràpida i senzilla.

Un dels aspectes positius de Holded és que, a Academy , podràs aprendre a fer servir les eines de manera més efectiva, gràcies als articles, guies i videotutorials que t'ofereix la plataforma, perquè vagis aprenent més sobre ella i les seves funcionalitats.

Podràs gaudir dels Webinars gratuïts que t'ofereix la plataforma i en directe on podràs continuar aprenent i coneixent totes les eines que estan al teu abast, per gestionar de manera més efectiva el teu projecte.

Quines empreses es poden beneficiar de Holded.

Holded és una eina al núvol que et permet gestionar de manera més senzilla i efectiva les tasques característiques d'un negoci o projecte, així com l'automatització d'accions repetitives.

La majoria d'empreses pot fer servir Holded, per gestionar millor les seves finances, projectes i equip .

-Agències: És una eina de gran utilitat per a la gestió d'empreses de relacions públiques, disseny, màrqueting, mitjans… Organitza millor els diferents projectes, col·laboracions i tasques.

-Distribució a l'engròs: Eina de gestió de negocis per a compradors i distribuïdors majoristes.

- Ecommerce: Tant per a botigues com a comerços online, gestiona tot el necessari en un ecommerce des del mateix lloc, estoc, comandes, terminis de lliurament…

-Despatxos: Porta tota la comptabilitat i gestió del teu despatx de la manera més senzilla i sense necessitat de tenir coneixements previs. Aquesta eina és vàlida per a despatxos d'arquitectes, enginyers, advocats, etc.

- Retail: Botigues de venda al detall i comerç minorista.

-Construcció: Aquesta eina de gestió de negocis, també és usada al sector de la construcció, per a infraestructures, mà d'obra, materials, treballadors, nòmines…

-Hostaleria: Holded és usada en negocis relacionats amb l'hostaleria, restauració, hotels, empreses de càtering, etc.

Si estaves buscant una eina al núvol, on poder gestionar tots els teus projectes de manera senzilla , Holded, es pot convertir en la teva millor aliada. Et seguirem explicant novetats i funcionalitats d'aquesta eina perquè portis el teu negoci a un altre nivell. Ens veiem aviat!

Actualitat Nubulus

.